Open dag 1 April 2023

Het seizoen is weer geopend en terugkijkend op onze open dag van 1 April 2023 willen we iedereen bedanken voor de gezelligheid en getoonde interesse. Met name voor onze nieuwste sloepen was veel belangstelling. Eentje sprong er toch echt wel uit! de Waddensloep 480 classic.

Waddensloep V480 is een klassieke sloep met een comfortabel en ruim interieur. Standaard voorzien van middenconsole en mooie bekleding. Het is perfect voor zowel kust- als binnenwateren. De Waddensloep V480 heeft een klassiek rompontwerp met zeer grote brede en hoge zijkanten. Touwdecoratie geeft een klassieke stijl.

En dan natuurlijk de uitbreiding van onze winkel en de vernieuwede webshop. We hebben daarmee niet alleen meer voorraad maar óók een breder assortiment. Je vind nog sneller de producten. Handige filters helpen je om snel tot je eigen keuze te komen.

Iedere maand gaan we mooie aanbiedingen plaatsen en schrijven we steeds meer product informatie zodat je weet wat je koopt. Deze maand richten we ons op schoonmaakartikelen van Alpha, zie onze actie.

Onderhoud en schoonmaken van je boot is niet altijd even leuk maar wel erg belangrijk.  Wanneer het voorjaar haar intrede doet begint het te kriebelen, de boot moet schoon. Gewoon even goed schrobben met de juiste middelen kan voldoende zijn maar soms moet er iets meer tijd in gestoken worden:

Matteren, Polijsten en Beschermen. Delfparts heeft een uitgebreid assortiment onderhoud en schoonmaakartikelen op voorraad. Een complete lijn van Riwax en StarBrite om deze lastige klussen te klaren. Hiervoor kunt u bij ons ook een polijstmachine huren.

Reinigen en waterafstotend maken van bimini tops en buiskap.

Het laten reinigen en waterafstotend maken is makkelijk maar vaak kostbaar. Bij ons vindt u de juiste producten om het zelf te doen. Tex Aktiv Clean voor het schoonmaken en de Tex Aktiv Guard voor het waterafstotend maken van het doek.

Een mooie start van dit seizoen, we zien je graag terug in onze winkel of online bij Delfparts.nl


De mooiste sloepenWaddensloepWatersport